Apasa pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Cum comand

Cum comand?

Primul pas in cumpararea unui produs il reprezinta adaugarea acestuia in cosul de cumparaturi. Produsele dorite pot fi adaugate in cosul de cumparaturi chiar daca nu sunteti autentificat, insa pentru a putea duce la capat o comanda este necesara autentificarea in cadrul site-ului. Dupa ce toate produsele au fost adaugate in cos, apasati Plateste pentru a parcurge pasii necesari finalizarii comenzii.

Pasul 1: Informatii privind livrarea

In acest pas, urmatoarele informatii sunt necesare:
→ specificarea adresei catre care doriti sa se realizeze livrarea sau adaugarea unei adrese noi.
→ specificarea metodei de livrare (in cazul in care sunt mai multe metode disponibile)
→ adaugarea unui mesaj pentru comanda

Pasul 2: Alegerea metodei de plata

→ Plata Ramburs - comanda va fi platita cash in momentul receptionarii produselor si facturii.
→ Plata prin Ordin de Plata - comanda va fi platita printr-un transfer bancar. Puteti utiliza sistemul de internet-banking sau prin intermediul unui ordin de plata la banca. In momentul receptionarii banilor, marfa este livrata imediat.
Datele necesare va vor fi comunicate odata cu procesarea comenzii. Pe ordinul de plata este necesar a se mentiona si numarul comenzii.

Pasul 3: Confirmarea comenzii

In acest pas, va rugam sa verificati cu atentie daca totul e ok (informatiile privind plata si livrarea, datele de facturare) si sa confirmati comanda. Daca observati probleme, va puteti intoarce oricand la pasii anteriori. Confrmarea comenzii corespunde cu trimiterea acesteia catre noi. In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic pentru confirmare.

Meniu

Setari

Viziteaza site-ul Lastrada-incaltaminte.ro pe ShopMania

Create a free account to save loved items.

Login

Creaza un cont pentru a putea folosi lista de dorinte.

Login